perjantai 6. joulukuuta 2013

Kotihiiret

Näyttelyreissusta ei siis tullutkaan mitään. Alueelle on luvattu liian surkeaa keliä ja muutenkin alettiin jo pohtia, että entä jos likat saavatkin sätkyn sellaisessa vieraassa tilanteessa.
No, vähän harmittaa, mutta ei liikaa. Olishan se ollut hauska mennä hamstereita katsomaan, mutta onneksi niitä voi pällistellä kotonakin!

Kotona on joo kiva puuhastella... Ainakin Rääbelssönin mielestä. Ihme elukka sekin kun on alkanut keikkua päivälläkin hereillä. Eilisen päivänkin se oli kokonaan hereillä, ehkä se luuli että on yö, kun huone oli pimeänä koko päivän. Tiedä sitten.
Pilttiä se ei osaa syödä. Rääbelssönin "täti" eli isosiskoni laittoi sille oikein herkullisen näköisen pilttisiemensekoituksen mutta pikkanen kävi vaan ihmettelemässä limaisia siemeniä, eikä edes maisanut sitä pilttiä. Ei sitten...

Piltti on pahaa, tää on hyvää.
 Ja vaikka tarkoitus olikin, minäkään en lähde viihteelle vaan jään hamsteroimaan kotiin puolipukeissa. On se piru kun hamsterit näyttää aina hyvältä, mutta ite sitten näyttää aina rähjäiseltä ellei puunaa ja laittaudu sitä tuntia.

Nyt muuten on sellanen juttu että loppu tää kirjakielellä selittäminen, ei huvita enää. Postaukset varmaan saa hieman uuden tyylin kokonaan, mutta kenenpä takamusta tuo kutittaisi.

Ehkä illemmalla sitten lisää siitä mitä täällä tapahtuu. Olis herkutteluilta tiedossa tytöillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti