lauantai 30. marraskuuta 2013

Tästä se lähtee

Olen jo pitkään harkinnut blogin luomista tästä aiheesta. Nyt tarjoutui oivallinen tilaisuus aloittaa, sillä iltasuunnitelmat meni suoraan sanottuna vituiksi niin tässä nyt sitten jotakin korvaavaa pääsee säätämään.

Kuten arvata saattaa, olen hamsteri-ihmisiä. Ja tämä blogi on omistettu hamstereilleni. Blogissa siis selostan, pohdin ja manaan hamsteriasioita sekä yleisellä tasolla että omiini liittyen, saattaapa täällä myös olla likkojeni omia mietteitä minusta ja maailman menosta.

Haluaisin ensimmäisenä todeta, että en välitä vaikkei kukaan jaarittelujani koskaan lukisikaan. Pääasiassa tarkoitus on viihdyttää vain ja ainoastaan minua, koska olen yksinkertaisesti vain niin mahtava. Öh. Tai sitten en.

Jotta unohtaisitte mitä äsken luitte, esittelen teille blogin päähenkilöt!
Saanko esitellä, Lilja Siiselssön sekä Goldilock's Virnaperhonen (joka parhaillaan pesee pyöreää takamustaan ja mököttää koska en antanut hänelle enempää kurpitsansiemeniä).

Lilja Siiselssön, tuttavallisemmin Lilja ja vielä tuttavallisemmin Lilluska.

Goldilock's Virnaperhonen, tuttavallisemmin Vilja ja vielä tuttavallisemmin Rääbelssön.

Lisää heistä joskus toiste. Tällä hetkellä he ovat juuri se elämäni valo, joka auttaa jaksamaan ja saa aina hymyn huulille. Lilluskan ja Rääbelssönin edeltäjä oli juuri tätä samaa ja aivan mahtava pakkaus.

Hilla Murmelsson oli ensimmäinen hamsterini. Hilla teki koko perheestä lopullisesti toivottomia hamsterihulluja.2 kommenttia:

  1. :3 :D :) <-- ovat ensimmäiset mietteeni blogistasi! Laitoin suosikkeihini, jotta muistaisin palata tekstien ja kuulumistenne pariin :) Terveisiä!

    VastaaPoista
  2. Saat joskus tehdä tänne kyllä postauksen! :)

    VastaaPoista